Stop met armworstelen!

"Waar gaat het écht over?"

In mijn praktijk spreek ik vaak managers en professionals worstelen met hun communicatie. Ze bereiken niet het gewenste resultaat en voelen zich niet begrepen. Hun gesprekken blijven steken in actie en reactie, waardoor de echte oplossing uit het zicht raakt.

Heel eerlijk... ons hoofd gedijt bij dit soort drama. Het debat en het spel van argumenten lijken kortstondig bevredigend, maar slorpen meestal veel energie op. Het is een reflex die gericht is op ander, zodat we niet naar onszelf hoeven te kijken.

"Mag het daar nu even over gaan?"

Door leiderschap te tonen, stappen cliënten uit deze strijd en claimen ze hun eigen ruimte. Telkens weer zie ik cliënten ontspannen en hun kracht herontdekken, zonder arrogant of schreeuwerig over te komen. Wat een verademing. Dat gun ik jou ook!

Daarover ging ook de workshop rond meditatie en bewustzijn die ik volgede in Parijs. De sleutel tot begrip is verlangzamen, luisteren, vragen stellen. Het weekend was de bevestiging van het belang van stem en resonantie. Ik slorpte alle informatie op en vertaalde mijn inzichten in een nieuwe keynote en webinar.

1. De boodschap overbrengen gaat verder dan taal en woorden alleen.
2. Wat je wil begrijpen, zal je begrijpen.
3. Communicatie is in essentie simpel.
4. De pijn van het niet gehoord worden is nodig om het niet gehoord worden van de ander te begrijpen.
5. …

Je ontdekt meer inzicht tijdens het  nieuwe  webinar 'Stop met armworstelen' op 13 mei 2023. Je ontvangt tips over hoe jij succesvoller communiceert, leiderschap neemt over je spreken en gehoord wordt.

Wil je meer weten?

of boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn agenda.

Heb je vragen, aarzel dan niet om me te contacteren. Ik hoor graag van je.

Sprankelende groet, Katrien

***

Als stemcoach en oprichter van Sparklin' Voice, vervult Katrien een cruciale rol in het empoweren van ondernemers, managers en professionals. Haar missie? Zorgen dat zij niet alleen gezien en gehoord worden, maar ook de kracht ontdekken om hun stem te vinden en het podium vol vertrouwen te betreden. Resonantie en stem vormen de kern van haar benadering.

Met een holistische achtergrond als communicatiewetenschapper en stempedagoog, deelt Katrien niet alleen inzichten maar biedt ze praktische tools aan. Haar doel is om anderen te helpen spreken met meer zelfvertrouwen, rust en gemak, wat leidt tot succesvollere communicatie. Katrien creëert een ruimte waarin individuen de volle potentie van hun stem ontdekken, en ze begeleidt hen bij elke stap op weg naar een krachtige en authentieke presentatie.

***

Volgende
Volgende

Dé belangrijkste reden waarom jij niet gehoord wordt en hoe je ermee kan omgaan…