Coaching voor leerkrachten en docenten

De stem is voor leerkrachten hun belangrijkste instrument. Frederika Tournicourt is stempedagoge en logopediste. Samen bieden we een specifiek programma rond bewust en gezond stemgebruik aan voor leerkrachten en docenten aan.

Individuele coaching
Deze coaching richt zich tot leerkrachten en docenten die de kracht van hun stem in de klas en in communicatie met studenten, ouders en collega’s willen kennen. Je kan intekenen op het coachingstraject van drie maanden, waarbinnen je via persoonlijke en online coaching begeleid wordt. Doorheen dit traject werken we o.a. aan meer bewustzijn, ademhaling, hoge en lage resonantie en je stem als instrument.

Workshops
We bieden praktische introductie- en thema workshops voor kleine groepen (max. 16 deelnemers aan). Aan de hand van concrete stemoefeningen werken we aan meer bewustzijn, ademhaling en hoge en lage resonantie. Daarnaast geven we voldoende theoretische achtergrond bij de thema’s. Alle workshops kunnen voor 2/3u geboekt worden.

  • Introductieworkshop
  • Thema workshops
   • Omgaan met druk
   • Adem je vrij
   • Je lichaam als instrument
   • Spreek met je zintuigen
   • Creëer meer resonantie

Inspiratie
We organiseren een lezing rond stemgebruik en een positief leerklimaat aan die tijdens een pedagogische studiedag, ouderraad of naschoolse vorming kunnen geboekt worden.

Teambuilding (nieuw!)

Wanneer je op zoek bent naar een leuke groepsactiviteit voor je team, dan kan je in Antwerpen terecht voor een introductieworkshop stemcoaching, in combinatie met een stadswandeling van Achterklap. In de Achterklaptours staan de verhalen van mensen uit de stad centraal. Er wordt steeds vertrokken vanuit een bepaald thema.

De teambuilding gaat steeds door te Antwerpen en duurt een volledige dag. Optioneel kan de teambuilding geboekt worden met een lunch voor jouw team. Prijs op aanvraag.

Contact
Katrien Van Geystelen // katrien@sparklinvoice.be // +32 (0)473 46 08 91