Workshops

Sparklin’ voice biedt praktische introductie- en themaworkshops voor kleine groepen (max. 12 deelnemers) aan. Aan de hand van concrete stemoefeningen werk je rond bewustzijn, ademhaling en resonantie. Daarbij krijg je de nodige theoretische achtergrond bij de thema’s.

Alle workshops kunnen per dagdeel geboekt worden. Prijs op aanvraag.

Workshops voor groepen // Workshops voor individuen

““Het belangrijkste wat ik leerde en wat ik anderen wil meegeven is om dicht bij jezelf te blijven tijdens het spreken. Spreek voor jezelf en hou je stem bij jou in plaats van de klank weg te geven aan het publiek. Dit vond ik verrassend, ook omdat het niet zo vanzelfsprekend is. Ik merk nu dat ik daardoor meer energie heb bij het spreken. Wat me ook opvalt is dat vrienden me nu als een vlotte spreker zien, iets wat voor mij niet evident is. Daar hebben de sessies zeker toe bijgedragen.”

Gert Jan werkt in een commerciële functie