Coaching voor managers en ondernemers

Individuele coaching
Deze coaching is er voor iedereen die de draagkracht van zijn stem binnen communicatie, public speaking of onderhandeling wilt ontdekken. Je kan intekenen op het coachingstraject van twee maanden, waarbinnen je via persoonlijke coaching begeleid wordt. Doorheen dit traject werken we o.a. aan meer bewustzijn, ademhaling, hoge en lage resonantie en je stem als instrument.

  • Traject Awareness: Gedurende twee maanden word je vijf keer individueel gecoacht rond het ontwikkelen van bewustzijn bij het spreken. De coaching vertrekt steeds vanuit jouw persoonlijke vragen en noden i.v.m. je spreekstem.
  • Traject Deepening: Na het traject Awareness kan je jezelf verder verdiepen om het nieuwe bewustzijn rond je spreekstem in de praktijk te zetten. Gedurende twee maanden word je vijf keer individueel gecoacht op maat van jouw proces.
  • 5-beurtenkaart: Wil je na het traject Awareness meer ad hoc een opvolgsessie boeken, dan kan je kiezen voor een vijf-beurtenkaart waarbij je zelf het ritme en de intensiteit van de sessies bepaalt.

De sessies gaan door in Antwerpen, Melsele of binnen je bedrijf en duren één uur. Prijs op aanvraag.

Workshops
We bieden praktische introductie- en themaworkshops voor kleine groepen (max. 12 deelnemers aan). Aan de hand van concrete stemoefeningen werken we aan meer bewustzijn, ademhaling en hoge en lage resonantie. Daarnaast geven we voldoende theoretische achtergrond bij de thema’s. Alle workshops kunnen voor 3u geboekt worden.

  • Introductieworkshop: Tijdens de introductieworkshop kunnen deelnemers de mogelijkheden van hun spreekstem ontdekken. Theoretische kennis wordt gekoppeld aan praktische oefeningen.
  • Traject Awareness: Na de kennismakingsworkshop kan je het traject awareness volgen, waarbij je nog meer bewustzijn rond het spreken ontwikkelt. Het traject bestaat uit drie themaworkshops, waarbij je jezelf verdiept in ademhaling, omgaan met druk en het creëren van resonantie. Er wordt steeds vertrokken vanuit praktische oefeningen met aandacht voor waarneming en observatie van de eigen spreekstem.
  • Traject Deepening: Na het traject awareness kan je jezelf nog meer verdiepen in het omzetten van alle inzichten in je professionele leven. Er wordt vertrokken vanuit je persoonlijke noden en vragen zodat je na dit traject een bewustere, comfortabelere manier van spreken hebt aangeleerd.

De workshops gaan door in Antwerpen of binnen je bedrijf en duren drie uur. Er wordt steeds in kleine groepen (min. 4 – max 12 personen) zodat iedere stem voldoende aan bod kan komen. Prijs op aanvraag.

Inspiratiemomenten
In mei 2018 mocht ik spreken op het TEDx evenement van Johnson&Johnson. Ik sprak over ‘Resonate to connect’ of hoe meer je communiceert vanuit resonantie met jezelf, hoe meer je ook kan resoneren met de ander. Sindsdien spreek ik regelmatig over de impact van de stem op je communicatie en persoonlijkheid.

Presentatie / Moderatie

Voor je evenement en/of studiedag kan je eveneens beroep doen op Sparklin’ voice. Vanuit het principe ‘Vertellen, verbinden, inspireren, presenteren’ word je evenement vlot aan elkaar gepraat en ontstaat er een fijne connectie met het publiek.

Prijs op aanvraag.

Teambuilding (nieuw!)

Wanneer je op zoek bent naar een leuke groepsactiviteit voor je team, dan kan je in Antwerpen terecht voor een introductieworkshop stemcoaching, in combinatie met een stadswandeling van Achterklap. In de Achterklaptours staan de verhalen van mensen uit de stad centraal. Er wordt steeds vertrokken vanuit een bepaald thema.

De teambuilding gaat steeds door te Antwerpen en duurt een volledige dag. Optioneel kan de teambuilding geboekt worden met een lunch voor jouw team. Prijs op aanvraag.

Recensies

“Als ik ergens in geloof kan ik, vanuit een natuurlijk enthousiasme, gemakkelijk mensen inspireren en motiveren. Na de sessies voelde ik me gegroeid in ‘au sérieux’! Nu geloof ik dat ik mijn punt kan en mag maken op strategisch niveau. Deze groei ervaren is zeer waardevol. Sparklin’ voice heeft me veel gebracht in mijn professionele loopbaan. Ik voel me gegroeid als inspirator en motivator maar vooral mijn standpunt krachtig communiceren (en toch dicht bij mezelf blijven) op leadership niveau heeft me veel gebracht.”

Peggy Van Casteren, Community Impact manager bij Johnson & Johnson België en Nederland

Contact
Katrien Van Geystelen // katrien@sparklinvoice.be // +32 (0)473 46 08 91