Groepstraject

Groepstraject voor individuen

Doorheen dit traject van 3 groepssessie en 1 online (individueel) vervolgsessie ontwikkel je meer bewustzijn over het inzetten van jouw stem in de communicatie met anderen. Je leert om vanuit het luisteren, observatie en waarneming te connecteren met jezelf en je publiek waardoor de impact en leiderschap groter wordt.

Sessie 1: Adem je vrij
Tijdens deze sessie leer je om vanuit rust en ontspanning te spreken. Wanneer je vanuit rust communiceert maak je een sterkere indruk op je klanten, partners en werknemers.

Sessie 2: Resoneer meer
Door je volledige lichaam in te zetten als klankkast ontwikkel je meer daadkracht en leiderschap (borstresonantie), helderheid en duidelijkheid (kopresonantie) en vergroot je de vaardigheid om te inspireren (schedelresonantie). Zo word je niet enkel een goede spreker en kan je deze vaardigheden inzetten in je volledige communicatie (o.a. onderhandelingen, moeilijke gesprekken).

Sessie 3: Omgaan met druk
De laatste sessie wordt afgestemd op jouw individuele noden en behoeften. Je leert waar er voor jou waardevolle leerpunten zitten waardoor je vanuit jouw waarneming en stem kan connecteren. Neem je publiek mee in jouw verhaal en win hen voor jouw boodschap.

Sessie 4: In een één-op-één online coaching ga je in op het bewustzijn rond je stemgebruik dat je tijdens het voorbije traject ontwikkelde. Je krijgt feedback op je stem, de oefeningen die voor jou belangrijk waren en je persoonlijke ontwikkeling.

Klik hier voor de aankomende groepstrajecten. Prijs op aanvraag.

***

““Het belangrijkste wat ik leerde en wat ik anderen wil meegeven is om dicht bij jezelf te blijven tijdens het spreken. Spreek voor jezelf en hou je stem bij jou in plaats van de klank weg te geven aan het publiek. Dit vond ik verrassend, ook omdat het niet zo vanzelfsprekend is. Ik merk nu dat ik daardoor meer energie heb bij het spreken. Wat me ook opvalt is dat vrienden me nu als een vlotte spreker zien, iets wat voor mij niet evident is. Daar hebben de sessies zeker toe bijgedragen.”

Gert Jan werkt in een commerciële functie