Coaching voor zorgpersoneel en mantelzorgers

Wanneer we communiceren gaat onze aandacht hoofdzakelijk naar de inhoud en de boodschap. Toch geven we ook via onze stem heel wat informatie mee. Mensen met bijzondere noden (o.a. dementie) zijn meer vatbaar en sensitief voor de manier waarop we onze stem gebruiken. Daarrond bewustzijn creëren kan een wereld van verschil maken.

Individuele coaching
Deze coaching is er voor iedereen die vanuit de zorg de draagkracht van zijn/haar stem wilt ontdekken in het contact met personen met een zorgbehoefte.  Je kan intekenen op het coachingstraject van drie maanden, waarbinnen je via persoonlijke en online coaching begeleid wordt. Doorheen dit traject werken we o.a. aan meer bewustzijn, ademhaling, hoge en lage resonantie en je stem als instrument.

Workshops
We bieden praktische introductie- en themaworkshops voor kleine groepen (max. 12 deelnemers aan). Aan de hand van concrete stemoefeningen werken we aan meer bewustzijn, ademhaling en hoge en lage resonantie. Daarnaast geven we voldoende theoretische achtergrond bij de thema’s. Alle workshops kunnen voor 2/3u geboekt worden.

  • Introductieworkshop
  • Thema workshops
   • Omgaan et druk
   • Adem je vrij
   • Je lichaam als instrument
   • Spreek met je zintuigen
   • Creëer meer resonantie

Inspiratiemomenten
Elena de Ru is onderwijsdeskundige en staat dagelijks in voor de zorg voor haar partner met dementie. Samen bieden we inspiratiemomenten aan over hoe je jouw stem als gouden instrument kan inzetten voor mantelzorgers, zorgpersoneel, directeurs en zorgorganisaties. Inspiratiemomenten kunnen voor grotere groepen geboekt worden en duren 2/3u.

Teambuilding (nieuw!)

Wanneer je op zoek bent naar een leuke groepsactiviteit voor je team, dan kan je in Antwerpen terecht voor een introductieworkshop stemcoaching, in combinatie met een stadswandeling van Achterklap. In de Achterklaptours staan de verhalen van mensen uit de stad centraal. Er wordt steeds vertrokken vanuit een bepaald thema.

De teambuilding gaat steeds door te Antwerpen en duurt een volledige dag. Optioneel kan de teambuilding geboekt worden met een lunch voor jouw team. Prijs op aanvraag.

Contact
Katrien Van Geystelen // katrien@sparklinvoice.be // +32 (0)473 46 08 91