GEZOCHT: Stralende leerkrachten!! ??

19060047_10155339716329043_5397620146677417804_n

Voor het verfijnen van het stemcoachingtraject ‘Klink’in klas’ zoeken Frederika Tournicourt en ikzelf leerkrachten (of een school) die we dit najaar (vanaf eind augustus 2017) mogen coachen en versterken in hun spreken voor de klas.

Klink’in klas! is een aanbod stem coaching naar leerkrachten en docenten uit het kleuter-, lager, secundair en hoger onderwijs. Via klankgeoriënteerde stem coaching willen we leerkrachten en docenten helpen en ondersteunen bij de aanpak van hun stemproblemen (heesheid, te hoog spreken, stemknobbels,.. ). Daarnaast willen we leerkrachten en docenten ook versterken voor de klasgroep en via het spreken nóg meer in verbinding brengen met hun kinderen, leerlingen en studenten.

Klink’in klas! is een programma dat leerkrachten aanzet en begeleidt om hun stem bewuster in te zetten voor de klas. Dit project ontstond uit een samenwerking tussen Katrien Van Geystelen, ervaringsdeskundige in het onderwijs en Frederika Tournicourt, logopediste gespecialiseerd in de stem in al zijn aspecten.

Katrien over Klink’in klas!: “Dit project vloeit voort uit mijn eigen woelige leerling loopbaan en mijn iets minder woelige ervaring als leerkracht in de derde graad van het secundair onderwijs.”

Frederika over Klink’in klas!: “Toen ik door Katrien gevraagd werd om in te stappen in dit project, was ik er meteen enthousiast over. In mijn praktijk hoor ik leerkrachten maar al te vaak zeggen: ‘had ik dit maar eerder geweten…’

Klink’in klas! staat voor het ‘klinken in/op de klas’ of elkaar aanmoedigen en stimuleren vanuit een eigen sterke innerlijke kracht. We zijn ervan overtuigd dat een bewust stemgebruik ervoor zorgt dat leerkrachten sterker voor de klas staan en dat leerlingen en leerkrachten elkaar horen … en verstaan.

Heb je interesse? Stuur snel een mailtje naar katrien.van.geystelen1@telenet.be

Sprankelende groeten,

 

Frederika en Katrien