Keynote & Workshops

Keynote

‘Resonate to connect’ is een lezing waarbij je hoort hoe je meer vanuit resonantie met jezelf en dus ook met de ander kan communiceren. De lezing is gebaseerd op een TEDx Talk voor Johnson & Johnson en behandelt de impact van de stem op je communicatie en persoonlijkheid.

Je kan de lezing boeken voor je bedrijf of organisatie.

Prijs: €450 (excl. btw en verplaatsing)

Workshop stemgebruik

Sparklin’ voice biedt een introductie- en verdiepingsworkshop rond stemgebruik en -hygiëne aan voor onderwijs, verenigingen en bedrijven. Aan de hand van concrete stemoefeningen werk je rond stemzorg, bewustzijn, ademhaling en resonantie. Daarnaast krijg je de nodige theoretische achtergrond bij de thema’s.

Prijs: €650 (excl. btw en verplaatsing)

***

Aanvraag keynote of workshop

“Ik heb Sparklin’ voice als heel fijn en rustig ervaren. Hier zijn, bracht me rust. De sessies stelden me ook ge-rust. Wanneer Katrien tegen me zei: ‘Ga maar op dat podium staan. Het komt goed’, dat gaf me vertrouwen en bevestiging. Doorheen de sessies werd ik me meer bewust van mijn stem en die bewustmaking maakte me sterker bij het spreken. Dit is de impact die de sessies stemcoaching op me hadden.”

Ilse De Cauwer is onafhankelijk zorginterieuradviseur onder Ilse De Cauwer Co-thinking care en creëert warme, doordachte zorgomgevingen.