Over Katrien

Lichtenberger®️ methode

De mosterd voor dit werk haalde ik na mijn Bachelor in het Sociaal-Agogisch Werk en Master in Communicatiewetenschappen bij de Lichtenberger®️ methode.  De methode vertrekt vanuit zelforganisatie en zet het hele lichaam in als resonantieruimte. Het stemwerk gebeurt vanuit waarneming en ervaring. Het Lichtenberger Institut für angewandte Stimmphysiologie in Duitsland baseert zich op het interdisciplinair onderzoek van de afgelopen 35 jaar en ontwikkelt zich nog steeds.

TEDx J&J

In mei 2018 hield ik voor Johnson&Johnson Benelux een TEDx ‘Resonate to connect’. Ik mocht er spreken over stem, impact, communicatie en connectie.

Sparklin’ voice

… omdat iedereen kan stralen doorheen de stem
… omdat iedereen een eigen, unieke sprankel in de stem heeft
… omdat een stem kan bruisen van energie
… omdat een schitterende stem vaak meer zegt dan duizend worden
… omdat ik ongelooflijk veel van glinstering houd.