Stemcoaching

Individuele coaching

  • Traject Awareness: Gedurende twee maanden word je vijf keer individueel gecoacht rond het ontwikkelen van bewustzijn bij het spreken. De coaching vertrekt steeds vanuit jouw persoonlijke vragen en noden i.v.m. je spreekstem.
  • Traject Deepening: Na het traject Awareness kan je jezelf verder verdiepen om het nieuwe bewustzijn rond je spreekstem in de praktijk te zetten. Gedurende twee maanden word je vijf keer individueel gecoacht op maat van jouw proces.
  • 5-beurtenkaart: Wil je na het traject Awareness meer ad hoc een opvolgsessie boeken, dan kan je kiezen voor een vijf-beurtenkaart waarbij je zelf het ritme en de intensiteit van de sessies bepaalt.

De sessies gaan door in Antwerpen, Melsele of binnen je bedrijf en duren één uur. Prijs op aanvraag.

Workshops

  • Introductieworkshop: Tijdens de introductieworkshop kunnen deelnemers de mogelijkheden van hun spreekstem ontdekken. Theoretische kennis wordt gekoppeld aan praktische oefeningen.
  • Traject Awareness: Na de kennismakingsworkshop kan je het traject awareness volgen, waarbij je nog meer bewustzijn rond het spreken ontwikkelt. Het traject bestaat uit drie themaworkshops, waarbij je jezelf verdiept in ademhaling, omgaan met druk en het creëren van resonantie. Er wordt steeds vertrokken vanuit praktische oefeningen met aandacht voor waarneming en observatie van de eigen spreekstem.
  • Traject Deepening: Na het traject awareness kan je jezelf nog meer verdiepen in het omzetten van alle inzichten in je professionele leven. Er wordt vertrokken vanuit je persoonlijke noden en vragen zodat je na dit traject een bewustere, comfortabelere manier van spreken hebt aangeleerd.

De workshops gaan door in Antwerpen of binnen je bedrijf en duren drie uur. Er wordt steeds in kleine groepen (min. 4 – max 12 personen) zodat iedere stem voldoende aan bod kan komen. Prijs op aanvraag.

Lezing / Inspiratie

Grote groepen zoals bedrijven, organisaties of verenigingen kunnen bij Sparklin’ voice terecht voor een lezing op maat of een inspiratiemoment ‘Resonate to connect’, waarbij je op een actieve manier de principes en voordelen van een bewust stemgebruik leert kennen.

Een lezing duurt ongeveer één uur en kan binnen je bedrijf of organisatie doorgaan. Prijs op aanvraag.

Presentatie / Moderatie

Voor je evenement en/of studiedag kan je eveneens beroep doen op Sparklin’ voice. Vanuit het principe ‘Vertellen, verbinden, inspireren, presenteren’ word je evenement vlot aan elkaar gepraat en ontstaat er een fijne connectie met het publiek.

Prijs op aanvraag.

Teambuilding (nieuw!)

Wanneer je op zoek bent naar een leuke groepsactiviteit voor je team, dan kan je in Antwerpen terecht voor een introductieworkshop stemcoaching of de workshop ‘Verbindend klinken’, in combinatie met een stadswandeling van Achterklap. In de Achterklaptours staan de verhalen van mensen uit de stad centraal. Er wordt steeds vertrokken vanuit een bepaald thema.

De teambuilding gaat steeds door te Antwerpen en duurt een volledige dag. Optioneel kan de teambuilding geboekt worden met een lunch voor jouw team. Prijs op aanvraag.

***

Coaching voor managers en ondernemers

Coaching voor zorgpersoneel en mantelzorgers

Coaching voor leerkrachten en docenten

Coaching voor geïnteresseerden