Recensies

“Katrien coachte me bij m’n stemgebruik… héél merkwaardig, verhelderend en effectief…aanrader!”

Wouter Torfs, CEO Schoenen Torfs

“Als ik ergens in geloof kan ik, vanuit een natuurlijk enthousiasme, gemakkelijk mensen inspireren en motiveren. Na de sessies voelde ik me gegroeid in ‘au sérieux’! Nu geloof ik dat ik mijn punt kan en mag maken op strategisch niveau. Deze groei ervaren is zeer waardevol. Sparklin’ voice heeft me veel gebracht in mijn professionele loopbaan. Ik voel me gegroeid als inspirator en motivator maar vooral mijn standpunt krachtig communiceren (en toch dicht bij mezelf blijven) op leadership niveau heeft me veel gebracht.”

Peggy Van Casteren
Community Impact manager bij Johnson & Johnson België en Nederland

‘Hoe gaat het met je stem?’ is een vraag die sinds het groepstraject Stem &Impact in mij verankerd zit. Hiermee leerde Katrien me terugbrengen naar het hier en nu, want die ‘hier en nu’ speelt in op je stem. Het was hoorbaar als ik onzeker was en me er vanaf wou maken door iets snel uit te brabbelen of door te weinig adem te nemen waardoor de laatste woorden van mijn zinnen in het niets verdwenen. In dit traject ontdekte ik wat echt werkt voor mijn stem en hoe ik met meer impact kan pitchen, ook online. Impact heeft het dus zeker gehad! Lees hier de volledige ervaring van Rhea.

Rhea Lizen
Merkstrateeg & -verbinder – Alignment coach
Voor een merk in lijn met je waarom, passie en ambitie.

“Je stem is de luidspreker van de ziel” Enkele maanden geleden kwam Mario Haneca bij me aankloppen met de vraag om bewuster met zijn stem om te gaan. Hij sprak vaak voor groepen en wilde investeren in de kwaliteit van zijn stem. De sessies stemcoaching brachten meer bewustzijn en zorgden indirect voor een verandering in zijn business en professionele loopbaan. Een impact die onvoorzien en tegelijkertijd erg groot was.” Beluister de podcast waarin Mario vertelt hoe hij de sessies stemcoaching bij Sparklin’ voice ervaren heeft.

Mario Haneca
Leadership and Transformation Coach

“Zou ik Sparklin’ voice aanraden aan ondernemers? Absoluut! Zelf wist ik al een tijdje wat ik wilde. Door de sessies ben ik ook echt in actie gekomen. Sparklin’ voice bracht me zelfvertrouwen, vertrouwen in mijn kunnen, de moed om mijn stem te laten horen en mezelf te accepteren.” Linda Kleingeld.

Linda Kleingeld is loopbaancoach bij Passion for Work en perfectionismecoach bij Linda Kleingeld

“Ik heb Sparklin’ voice als heel fijn en rustig ervaren. Hier zijn, bracht me rust. De sessies stelden me ook ge-rust. Wanneer Katrien tegen me zei: ‘Ga maar op dat podium staan. Het komt goed’, dat gaf me vertrouwen en bevestiging. Doorheen de sessies werd ik me meer bewust van mijn stem en die bewustmaking maakte me sterker bij het spreken. Dit is de impact die de sessies stemcoaching op me hadden.”

Ilse De Cauwer is onafhankelijk zorginterieuradviseur onder Ilse De Cauwer Co-thinking care en creëert warme, doordachte zorgomgevingen.

“Het belangrijkste wat ik leerde en wat ik anderen wil meegeven is om dicht bij jezelf te blijven tijdens het spreken. Spreek voor jezelf en hou je stem bij jou in plaats van de klank weg te geven aan het publiek. Dit vond ik verrassend, ook omdat het niet zo vanzelfsprekend is. Ik merk nu dat ik daardoor meer energie heb bij het spreken. Wat me ook opvalt is dat vrienden me nu als een vlotte spreker zien, iets wat voor mij niet evident is. Daar hebben de sessies zeker toe bijgedragen.”

Gert Jan werkt in een commerciële functie.

Onlangs kwam ik Sara tegen op een nieuwjaarsreceptie van Artemis. Sara volgde enkele jaren geleden een aantal sessies stemcoaching bij Sparklin’ voice. Toen ik haar vroeg hoe het met haar ging, vertelde ze me dat er weinig veranderd was aan haar stem, dat ze in haar klank weinig anders merkte, niet zoals ze dat las van anderen. Ze vertelde me ook dat ze nog steeds vaak voor groepen staat en dat ze sinds de stemcoaching eigenlijk nooit meer hees is, geen hoestbuien meer heeft en dat haar stem nooit meer verdwijnt, terwijl dat voordien regelmatig gebeurde, zelfs voor dagen of weken. Toen ze dat zei, moesten we plots allebei lachen, want dat is de verandering natuurlijk…. en wat voor één!!

Sara Pieters
Innovator & creativity advisor bij Red Zezel

“Hoe ik Sparklin’ voice ervaren heb? Heel eerlijk.. Bij de start van het traject en de sessie dacht ik vaak “oei, wat moet ik nu doen”. De oefeningen waren in eerste instantie nieuw en soms bevreemdend, maar werkten wel. Het resultaat was er en daar vertrouwde ik op. Katrien werkt zeer op maat, afhankelijk van de concrete vraag en de situatie waar je voor staat. Dat vind ik goed. Mijn verwachtingen werd hierdoor ingelost. De oefeningen zijn ervaringsgericht en worden ondersteund met de nodige inzichten. Dit is anders dan andere trainingen waarbij je op een stoeltje moet zitten, noteren en reproduceren. De manier van werken vertrekt vanuit je eigen ervaring en waarneming en is daardoor sterk met jezelf verbonden. Dat was voor mij een bekende werkvorm en mag zeker behouden blijven. Katrien werkt ook op verschillende vlakken. Naast stem, kwamen bij mij ook houding en tot rust komen aan de orde.”

Marcel Schillebeeks werkt bij Arktos, een expertisecentrum dat vorming en ondersteuning organiseert naar kinderen en jongeren.

“Bij Sparklin’ voice leerde ik bewust omgaan met de ruimte in mijn hoofd om klank te produceren (je lichaam als klankkast). Hierdoor praat ik met meer volume zonder daar moeite voor te doen. Algemeen ben ik zekerder van mezelf. Ik durf meer aanwezig te zijn, meer ruimte in te nemen en dat voelt goed! Een absolute aanrader!”

Kristien Smet is zaakvoerder bij Organice, Make your home your happy place

Meer recensies, interviews en ervaringen vind je op de Facebookpagina van Sparklin’ voice.