Sparklin’ basic

Sparklin’ voice breidt haar aanbod uit naar iedereen die op een laagdrempelige manier wil kennismaken met stemcoaching. Wil je meer rust bij het spreken? Praat je vaak of word je snel hees en wil je minder belasting voor je stem? Wil je meer volume bij het spreken?

Dan is dit nieuwe aanbod iets voor jou. Het is uniek én je hoeft er de deur niet voor uit. De reeks bestaat in het Nederlands en in het Engels.

De audioreeks

Toch heb ik de voorbije dagen niet stil gezeten en heb ik de Sparklin’ basic, een reeks van 5 audiolessen met telkens drie oefeningen klaar waarmee je meteen aan de slag kan én kan kennismaken met het aanbod stemcoaching.

  1. Je stem als instrument: oefeningen om je stem te ontdekken.
  2. Adem voor onderweg: oefeningen die je overal en instant kan inzetten om rustiger te spreken.
  3. Adem voor thuis: oefeningen die je dagelijks kan inbouwen om de inhoud van je longcapaciteit te vergroten waardoor je meer rust inbouwt.
  4. Borstresonantie: oefeningen om de resonantie in je borstregister te vergroten waardoor je meer vertrouwen wint.
  5. Neus- en schedelresonantie: oefeningen waardoor je stemvolume toeneemt en om meer intonatie in je stem te bekomen

Prijs: €25 pp (excl. btw)

Inschrijven: Laat hier jouw gegevens achter.

Info via info@sparklinvoice.be

Online coaching

Wil je meer? Dan kan je bij elke audioles 30 minuten online coaching boeken. Tijdens de coaching ontvang je een stemanalyse en meer oefeningen rond ademhaling en resonantie.

  1. Reeks van 5 audiolessen rond adem en resonantie
  2. Extra 30 minuten online coaching per audioles.

Prijs: €275 pp (excl. btw)

Inschrijven: Laat hier jouw gegevens achter.

Info: info@sparklinvoice.be

Testimonial

Het Sparklin’ Basic traject met Katrien kwam op het perfecte moment voor mij. In een periode van veel stress, angst en twijfel, bracht het adem- en stemwerk met Katrien weer rust, balans en zelfvertrouwen in mijn leven. Met speelse oefeningen en een gezellig (online) contact ontdekte ik elke sessie weer een nieuw stukje van mezelf. Dat was soms grappig en ontwapenend, soms ontroerend en empowerend. Maar altijd was het boeiend! Katrien heeft een passie voor stem en dat straalt van haar af. Ik ben haar enorm dankbaar om me te helpen mijn eigen stem te vinden, me tools te geven om bewuster te ademen en te spreken, en me daardoor steviger in mijn schoenen te laten staan. Ik sta ervan versteld hoe zo’n simpel onderdeel in mijn leven toch zo’n grote impact kan hebben! Het effect blijft duidelijk verder resoneren…

Hannelore

Andere reacties

” Heerlijk, die ademhalingsoefeningen!”

“Dit was exact wat ik nodig had om weer rust te vinden.”

“Leren op mijn tijd, op mijn tempo.”

“Stemyoga lijkt het wel.”

Meer informatie

Stuur een mail naar info@sparklinvoice.be of laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem snel contact.