Sparklin’ Gold – Groepscoaching

Stem & Impact

Doorheen dit traject van 6u groepscoaching en 2 individuele sessies van 30 minuten online coaching ontwikkel je in een kleine groep  (max 6 personen) bewustzijn over het inzetten van jouw stem in de communicatie en presentatie. Je leert om connectie te maken met je publiek waardoor de impact van je boodschap groter wordt.

Ademhaling 
Tijdens deze sessie leer je om vanuit rust en ontspanning te spreken. Wanneer je vanuit rust communiceert maak je een sterkere indruk op je klanten, partners en werknemers.

Resonantie
Door je volledige lichaam in te zetten als klankkast ontwikkel je meer daadkracht en leiderschap (borstresonantie), helderheid en duidelijkheid (kopresonantie) en vergroot je de vaardigheid om te inspireren (schedelresonantie). Zo word je een goede spreker en kan je deze vaardigheden ook inzetten in je volledige communicatie (o.a. onderhandelingen, moeilijke gesprekken).

Impact
Je leert waar er voor jou waardevolle leerpunten zitten waardoor je vanuit jouw waarneming en stem kan verbinden. Neem je publiek mee in jouw verhaal en win hen voor jouw boodschap.

Klik hier voor de aankomende groepstrajecten.

Kennismaking en info: info@sparklinvoice.be

***

“Na 1 infosessie te hebben bijgewoond, voelde ik een duidelijke ja voor stemcoaching bij Sparklin’ voice te volgen. Het groepstraject liet toe de ervaringen met andere deelnemers te kunnen delen & elkaars groeiprocessen te kunnen bewonderen. After all, we are in this together. En tegelijkertijd heb ik nu een heel persoonlijk afgestemd oefenpakket waarmee ik verder aan de slag kan. Heel subtiele veranderingen neem ik bij mezelf waar. Niet zozeer in de klank van mijn stem, maar in mijn houding, in mijn zelfvertrouwen, in het bereik van mijn persoonlijke boodschap naar de wereld toe. Ik ervaar nog meer verbinding naar mezelf toe, naar binnen toe. En van daaruit op een gezonde gedoseerde manier meer verbinding naar de buitenwereld toe. Ik ben fan van de technieken die Katrien bent, alsook haar coaching kwaliteiten! De sessies bij Katrien brengen op hun eigen mysterieuze manier veel meer dan gewoon een beter stemgebruik. Dankjewel Katrien!”

Leen