Individuele sessies

Silver

Je werkt aan je stem zodat je meer rust ervaart bij het spreken en je de mogelijkheden van je stem optimaal inzet wanneer je praat.

Incl. 1,5 maand of 3u coaching online + 5 audiolessen

Prijs: €599 (excl. btw)

Gold

Naast het verbeteren van je stem, werk je aan je ademhaling en mindset. Je wint vertrouwen om te spreken in het publiek en durft te staan voor jouw boodschap zodat je kan stralen en het publiek aan je lippen wint.

Incl. 3 maand of 6u coaching + 5 audiolessen + op maat oefeningen

Prijs: €1170 (excl. btw)

Diamond

In dit traject trek je alle registers open zodat je voluit kan stralen in je presentatie en communicatie. Je brengt je stem, mindset en communicatie/ verhaal op één lijn waardoor je minder strategische keuzes maakt en minder stress ervaart… in je stem, in je leven, in jezelf.

Incl. 6 maand of 10u coaching + 5 audiolessen + op maat oefeningen + opname interview/video

Contact

Maak hier een afspraak voor een kennismaking.

***

“Als ik ergens in geloof kan ik, vanuit een natuurlijk enthousiasme, gemakkelijk mensen inspireren en motiveren. Na de sessies voelde ik me gegroeid in ‘au sérieux’! Nu geloof ik dat ik mijn punt kan en mag maken op strategisch niveau. Deze groei ervaren is zeer waardevol. Sparklin’ voice heeft me veel gebracht in mijn professionele loopbaan. Ik voel me gegroeid als inspirator en motivator maar vooral mijn standpunt krachtig communiceren (en toch dicht bij mezelf blijven) op leadership niveau heeft me veel gebracht.”

Peggy Van Casteren, Community Impact manager bij Johnson & Johnson België en Nederland