Sparklin’ Silver – Audio coaching

Stem

Wil je meer rust bij het spreken? Praat je vaak of word je snel hees en wil je minder belasting voor je stem? Wil je meer volume bij het spreken?

Dan is Sparklin’ Silver iets voor jou. Je volgt het programma waar én wanneer jij wilt. De reeks bestaat in het Nederlands en in het Engels.

Audiolessen

Sparklin’ Silver is een reeks van 5 audiolessen vol informatie, oefeningen, tips en achtergrond. Je ontvangt eveneens een stemanalyse en persoonlijke tips, waarmee je meteen aan de slag kan. Je leert doorheen dit traject je stem op een energieke, doch minder belastende manier te gebruiken. 

  • Je stem als instrument: oefeningen om je stem te ontdekken.
  • Adem intro: oefeningen die je overal kan inzetten om rustiger te spreken.
  • Adem verdieping: oefeningen die je dagelijks kan inbouwen om de inhoud van je longcapaciteit te vergroten.
  • Borstresonantie: oefeningen om de resonantie in je borstregister te vergroten waardoor je stem warmer en dieper klinkt.
  • Neus- en kopresonantie: oefeningen om je volume te vergroten en meer intonatie in je stem te brengen.

Prijs: €49 pp (excl. btw)

Incl: 5 audiolessen + stemanalyse

Aankopen? Laat hier jouw gegevens achter.

Wil je meer?

  • Kijk even in het aanbod van Sparklin’ voice.
  • Check de agenda voor aankomende evenementen.
  • Neem contact op voor een kennismakingssessie.

Contact

***

” Het Sparklin’ Silver traject met Katrien kwam op het perfecte moment voor mij. In een periode van veel stress, angst en twijfel, bracht het adem- en stemwerk met Katrien weer rust, balans en zelfvertrouwen in mijn leven. Met speelse oefeningen en een gezellig (online) contact ontdekte ik elke sessie weer een nieuw stukje van mezelf. Dat was soms grappig en ontwapenend, soms ontroerend en empowerend. Maar altijd was het boeiend! Katrien heeft een passie voor stem en dat straalt van haar af. Ik ben haar enorm dankbaar om me te helpen mijn eigen stem te vinden, me tools te geven om bewuster te ademen en te spreken, en me daardoor steviger in mijn schoenen te laten staan. Ik sta ervan versteld hoe zo’n simpel onderdeel in mijn leven toch zo’n grote impact kan hebben! Het effect blijft duidelijk verder resoneren…”

Hannelore