Nieuws: Inspiratiedag ‘Je stem als gouden instrument in de zorg voor mensen met dementie’

img_2874

Op donderdag 27 september 2018 organiseren Elena de Ru en Katrien Van Geystelen te Antwerpen een inspiratiedag over hoe je jouw stem als gouden instrument kan inzetten in de zorg voor mensen met dementie.

Deze dag richt zich naar iedereen die interesse heeft voor de kracht van de stem in het contact, de communicatie en de verbinding met mensen met dementie. Katrien en Elena delen hun ervaringen over een bewust stemgebruik in de zorg. Beide presentaties bestaan uit concrete tips en oefeningen. Tijdens de namiddag gaat Katrien dieper in op het thema via een workshop met individuele oefeningen over jouw stemgebruik in de zorg.

Katrien Van Geystelen is Lichtenberger stemcoach en leert mensen hoe ze hun stem als instrument kunnen inzetten in de verbinding met de ander. Elena de Ru is onderwijskundige en mantelzorger voor haar man en schreef een boek over de zorg die ze dagelijks opneemt.

Meer informatie over de inhoud en het programma van de inspiratiedag kan je hier lezen.

Schermafbeelding 2018-07-10 om 15.05.38

Wil je meteen inschrijven? Klik dan door naar de inschrijvingspagina. Je kan inschrijven voor de hele dag of enkel voor de voormiddag. Iedere deelnemer ontvangt een vormingsattest tijdens de inspiratiedag.

Opgelet: De plaatsen voor de workshop zijn beperkt.

Voor meer informatie & vragen: katrien.van.geystelen1@telenet.be