Sparklin’ voice versus Corona

“Human beings are like olives. They give the best of themselves when squeezed.” 

Dit was één van de uitspraken tijdens het gesprek dat ik voerde met Valéria en haar mama Laura. Ze zitten in volledige lockdown in Rome… Met vijf volwassenen op een klein appartement midden in de stad. Ze mogen absoluut niet naar buiten, enkel om boodschappen en in noodgevallen mogen ze het appartement verlaten. Ze kunnen zelfs niet naar hun ruimere vakantiehuis net buiten de stad. Allemaal verboden én gecontroleerd door de politie. Aan iedereen die de impact van het virus nog niet bergrepen heeft, zou ik aanraden om eens met een Italiaan te spreken! 

De solidariteit van de Italianen is groot, naar elkaar toe, naar de Chinezen op wie ze in Italië lange tijd neerkeken en die hen te hulp komen én naar Sparklin’ voice. Om de verveling tegen te gaan én omdat ze nu massa’s tijd hebben boekten Valéria en haar mama een stemsessie. Dat deden we gisteren en dat viel in de smaak. Ze boekten nadien prompt een traject van 5 online sessies voor de komende 2 weken. 

Tegelijkertijd ontvang ik meer en meer berichten van mensen die graag met hun stem aan de slag willen en daar voorheen geen ruimte voor hadden… Nu is er tijd! 

Daarom is er vanaf ** Sparklin’ basic ** voor iedereen die met zijn / haar stem aan de slag wilt… om meer rust te vinden in Corona tijden, om beter verhaaltjes te kunnen voorlezen aan de kinderen, om impact te genereren in huishoudelijke situaties of om meer vrijheid in spreken te vinden of …

Het traject bestaat uit 5 online sessies van 45 minuten. 

Stuur een bericht of mail me voor meer informatie: info@sparklinvoice.be.