Nieuws: Sparklin’ voice & Tryangle bvba

**Verbinden**

Omdat ik geloof in de kracht van verbinden en samenwerken kwamen Griet, Kim en Karin van Tryangle bvba onlangs op stemcoaching bij Sparklin’ voice. Tegelijkertijd volgde ik de studiedag ‘Vitaliteit’ bij hen. We waren allen onder de indruk van elkaars inspirerende, zinvolle werk en vonden raakpunten om elkaar te versterken. Kim en ik stonden ooit samen voor de klas. Ik kende haar als een gedreven, waardevolle collega en nu ik ook Griet en Karin als enthousiaste, bekwame professionals leerde kennen, was de brug naar samenwerken snel gelegd.

sparklin voice

**Tryangle**

 Tryangle bvba is het bedrijf achter Griet Deca en Kim Hilgert en helpt je graag aan de tools en technieken om jouw leven (terug) in handen te nemen, op een speelse, gezonde manier. Samen op weg naar het evenwicht dat aansluit bij jouw gelukkig (professioneel) leven. Tryangle bvba staat garant voor kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding.

IMG_0147

**Sparkle your voice**

Na het proeven van elkaars werk en expertise, hebben we besloten om de handen in elkaar te slaan. Sparkle your voice is een training waarbij je ja via praktische oefeningen rond stem en klank bewust wordt van de impact van je stem en klank op anderen en op jezelf. Voortaan dus ook in het aanbod van Tryangle bvba.

Meer info: www.tryangle.be

cropped-logo-sparklin.png

**Vitaliteit**

Tijdens de training bij Tryangle bvba leerde ik meer over het behouden van energie en balans in mijn leven en werk. Daphne, de lesgever, gebruikt praktische ademhalings- en yogaoefeningen die je à la minute kan integreren in je (professionele) leven. Haar aanpak is rustig, to the point en met beide voeten op de grond (letterlijk en figuurlijk). Een aanrader!

Meer info: www.tryangle.be

Triangle_Logo_FIN